kép

Termékeink

kép
Juventa Columba
   dbkosárba

Juventa Columba
Tollváltást és fiókanevelést támogató készítmény

A készítmény a benne található vitaminok és nyomelemek segítségével előkészíti és optimalizálja a szervezet és a belső szervek növekedését a fiókanevelés során. Minden életkorban támogatja a tollváltást. Gondoskodik a létfontosságú elemek pótlásáról.ÖSSZETÉTEL (flakononként):

Hatóanyag Mennyiség
A vitamin
3.500.000 I.U.
D3 vitamin
50.000 I.U.
E vitamin
1.750 mg
B1 vitamin
50 mg
K3 vitamin
250 mg
C vitamin
750 mg
Cink (szulfát alak)
150 mg
Mangán (szulfát alak)
150 mg
Kobalt (klorid alak)
5 mg
Szelénium (szelenint alak)
2,5 mg
Lizin
1.250 mg
Metionin acetyl
1.250 mg

 

ELŐNYE
A készítményben található A vitamin fontos szerepet játszik a szaporodási folyamataiban,  növekedésében, továbbá szükséges a hámsejtek ferőzésekkel szembeni ellenállóképességének kialakításában. A D3 vitamin egyik legfontosabb feladata a kalcium belekből történő felszívódásának és csontokba való beépülésének biztosítása. Az E vitamin pozitív hatással bír a  nemiszervek  és az idegrendszer fejlődésére. Viszont a peroxidok elleni antioxidáns hatása is nagyon fontos. A B1 vitamin a szénhidrátok felhasználását irányító enzimek felépítésében játszik fontos szerepet, de szükséges akkor is, mikor a takarmányozásban átmenet nélküli változtatást hajtunk végre. A K3 vitamin nagyon fontos a szervezet normális véralvadásának biztosításában és madaraknál a vedlés normális lefolyásához. A C-vitamin élettani szerepe sokirányú. Szükséges a hám, kötő és porcszövet képződéséhez, valamint javítja a hím állatok spermájának minőségét, de rendkívül fontos a szervezet általános ellenálló képességének fokozásában is.


JAVALLAT
Díszmadarak, galambok, papagájok, baromfik szaporodási folyamatait, tollváltását, növendékek fejlődését elősegítő, speciális vitaminkiegészítő. Használatával jelentősen javul a kelési arány, gyorsabban egységesebben lezajlik a tollak cseréje, kiegyenlítettebben fejlődnek a fiatal madarak.ADAGOLÁS
1 ml/ liter itatóvíz
Havonta egyszer 5-10 napon át, illetve 3-5 napon keresztül a kritikus időszakokban


FIGYELMEZTETÉS
A készítményt kúraszerűen, évi 2-3 alkalommal alkalmazzuk. Óvakodjunk a túladagolástól!

ELLENJAVALLAT
nincs

TÁROLÁS
Hűvös, fénytől védett, gyermekektől elzárt helyen.

MINŐSÉGMEGŐRZÉSI IDŐ
24 hónap

SZÁRMAZÁSI HELY

EU

FORGALMAZZA

HeMA Magyarország Kft. Tel.: +36 30 678 2583; E-mail: hema@hema.hu; web: www.hema.hu