kép

Filozófiánk

HeMA MAGYARORSZÁG KFT.
HEALTHY MEDICINE FOR ANIMALS

 
azaz

EGÉSZSÉGES GYÓGYKÉSZÍTMÉNYEKET, GYÓGYSZEREKET AZ ÁLLATOKNAK,
 
hogy vegyszermentesen élhessünk mi, az emberek
 
"Az elérhető egészség érzése"

Célkitűzésünk, az általunk forgalmazott természetbarát készítményekkel mindenki számára elérhetővé tegyük az egészséget. Mindezt a korszerű állattakarmányozáson keresztül, annak támogatásával szeretnénk elérni.

Gazdasági haszonállatainknál az intenzív termelési rendszerek és a káros környezeti hatások fokozott terhet rónak az állatállományra. Az ily módon megnövekedett vitamin- és nyomelem-szükségletet a különféle tápok, takarmányok önmagukban nem képesek maradéktalanul kielégíteni. Amennyiben, mindez korszerűtlen, vagy hibás tartástechnológiával párosul, az immunrendszer legyengül, az állat megbetegszik, hozama romlik.

Az agrárágazat jelenlegi recessziójában fontos a korszerű és hatékony termelés, mely egészséges és ellenálló állomány nélkül nehezen képzelhető el.

Szintén nem elhanyagolandó, hogy a gazdasági haszonállatok és termékeik valamilyen formában emberi táplálékként hasznosulnak, ügyelni kell arra, hogy szervezetük semmiféle, a termelés során alkalmazott hozamfokozó, vagy gyógykezelésükhöz használt gyógyszer, antibiotikum maradványokat ne tartalmazzon.

Az Európai Unió idevonatkozó direktívájára hivatkozva, ugyancsak fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy 2006.-tól a tartási, tenyésztési időszak alatt TILOS bárminemű antibiotikum alkalmazása megelőzés, vagy hozamfokozás céljából!

Ajánljuk termékeinket továbbá a társállat (hobbiállat) tartóknak is. Azoknak, akik szívesebben kezeltetik kedvenceiket gyógynövény alapanyagú készítményekkel.

A HeMA Magyarország Kft. kitűnő készítményei, és magasan kvalifikált szaktanácsadói valós alternatívát kínálnak a korszerű és hatékony, ugyanakkor egészségbarát gazdálkodáshoz, mindezt a meglévő és a leendő ügyfelek magas szintű kiszolgálása mellett.
 
Budapest, 2004.